Datum: 14.02.2015 (sobota)
Místo: ZŠ Masarova, Brno – Líšeň
Přihláška: Potvrzena

Report z turnaje: Jak se nám na turnaji vedlo se dozvíte v článku: Turnaj MarLen CUP tentokrát ve znamení Valentýna!

Informace: Opět se zúčastníme tohoto pohodového turnaje v Brně. Turnaje se zúčastní celkově 9 týmů (hraje se ve dvou tělocvičnách). Jedná se o klasický smíšený turnaj, tedy 6 hráčů, alespoň 2 účastníci opačného pohlaví.  Turnaj by měl předběžně končit mezi 18. a 19. hodinou. Bude k dispozici i bufet s párky, tousty, pivkem, nealkem…

Systém turnaje: Tři náhodně vybrané skupiny po třech (losování provedly tentokrát Žokejovy kolegyně v kanclu), zahrají každý s každým (pořadí skupin jsme dali opět tak, aby Destiláti mohli přijet co nejpozději). Poslední ze všech skupin sehrají opravnou skupinu – opět každý s každým. Poslední z opravné skupiny je prostě poslední a končí. Ostatní hrají play-off. Ve skupinách se hraje na dva hrané sety, o pořadí rozhodují vítězné sety, pak skóre, pak vzájemný zápas, případně los. Play-off je stejné jako původně, s tie-breakem a s dohrávkou. Podrobný rozpis ke stažení ZDE.

Speciální Valentýnská pravidla:

  1. Pravidlo 1 – Valentýnský bonus: Tým, který do setu nastoupí komplet v růžovém (trenýrky-kraťasy-sukýnka / tričko, ostatní být nemusí), má v tomto setu do začátku 2 body.
  2. Pravidlo 2 – Valentýnský time-out rozhodčího: Rozhodčí může jednou za zápas vyhlásit Valentýnský time-out (písknutím do píšťalky, a přiložením dvou prstů ve tvaru písmene V před ústa), tým, jehož alespoň čtyři členové do pěti sekund někoho nepolíbí (rozhodčího, soupeře,  spoluhráče, spoluhráčku, Filipa, svého psa, …), ztrácí bod.
  3. Pravidlo 3 – Valentýnský duch: Rozhodčí před začátkem zápasu posoudí pozdravy obou týmů. A ten tým, jehož pozdrav bude více odpovídat duchu  slaveného svátku, může jednou za zápas zpochybnit sporné rozhodnutí rozhodčího a ten místo něj vyhlásí nový míč.

Speciální Valentýnská soutěž: Současně bude tajná komise, ve složení Zdeněk, Žokej, Filip, Mára a další ještě tajnější člen, sledovat a vyhodnocovat všechny hráče a hráčky  a jejich chování a hned po vyhlášení výsledků turnaje, předá dvě zvláštní ceny: pro nejvalentýnštějšího hráče a pro nejvalentýnštější hráčku. Ceny budou hodnotné, kritéria tajná, snažte se! 🙂

Vyhlášení výsledků: Od 19:00 hodin (ve 20:00 vyhlášení) ve vinárně/kavárně Jean Paul Vincafe na Veveří 17. Je to na místě bejvalé vinárny U Žíznivého Papouška. Zastávka Grohova. Ceny při vyhlašování budou pro všechny týmy. Zajištěno bude „nějaké“ jídlo. Pití a vše další si každý platí sám.

Sraz: 8:30 na místě v ZŠ Masarova. Start turnaje v 9:00

Startovné: 1000 Kč/ tým (Každý dá 140 Kč a zbytek bude doplacen z týmových peněz).

Předpokládaná sestava:

  • Karel
  • Mara
  • Adélka
  • Hulda
  • Simča H.
  • Vítek

Nemůže: Zbyňa, Marky, Anet, Kačka, Marťa N. Ráďa, Křeček, Jirka Ch., Štěpán J.

Report z minulého ročníku turnaje si můžete přečíst v článku: MarLen CUP – to byla jízda!

Původní systém turnaje: Systém turnaje bude play-off s opravami a předkolem (aby si všichni zahráli alespoň čtyři zápasy) a opravami pro poražené z prvního kola. Hrát se bude na plnohodnotné dva vítězné sety, v případě stavu 1:1 rozhoduje tie-break. Měli bychom vše stihnout, ale je to poměrně náročné, takže upozorňujeme, že se na nikoho čekat nebude a budeme nemilosrdně odečítat body za pozdní příchody. V tabulce máte čas, kdy by měl tým dorazit do tělocvičny, slavnostní zahájení uspořádáme až po skončení předkola, tedy v cca 10:30, kdy by už měly být na místě všechny týmy. Časy začátku jsou orientační, je povinností týmů sledovat, zda se předchozí zápasy nedohrávají a být na svůj zápas v tělocvičně včas. 5 minut je pak čas na rozcvičku a hrajeme. Rozhodčího dodá poražený z předchozího zápasu, pokud bude zrovna hrát, pak vítěz, první dva zápasy písknou organizátoři.

Rozpis Mar-len CUP 2015

Podrobný rozpis pavouka ke stažení ZDE.

Mapa: